Zwemschool

Alvorens te kunnen starten met zwemlessen, moeten de kinderen eerst een proefles volgen. Tijdens deze proefles wordt nagekeken welke zwemvaardigheden uw kind reeds heeft. Op basis hiervan beslist de lesgever in welke niveaugroep gestart wordt.

Paco wedstrijden Als uw kind het brevet van piranha behaald heeft en naar zwemschool groep 2 overgaat, mag deelgenomen worden aan PACO-wedstrijden.
Doelstellingen in de zwemschool De zwemschool is onderverdeeld in 6 niveaugroepen. Om over te gaan naar een hogere groep moet uw kind bepaalde doelstellingen bereikt hebben. De evaluatie gebeurd constant en gedurdende het ganse jaar.
Zwemschool - Lesuren Gewijzigde uren voor de zwaardvissen op dinsdag en donderdag. Vanaf september 2018 van 16:30 - 18:00u. Alle zwemlessen worden in het zwembad van Diest gegeven.
Wat na de zwemschool ? Uw kind heeft het brevet van barracuda behaald en is naar groep 4 overgegaan. Vanaf nu zwemt hij/zij bij de Zwaardvissen, het allerlaatste groepje van de zwemschool. En wat daarna, zal u misschien denken? Kan mijn kind dan nog verder blijven zwemmen? Natuurlijk!
Lidgeld Overzicht van de jaarlijkse lidgelden
Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux